Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία χθες Τρίτη, 28 Μαῒου 2019, στην «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ» αίθουσα (δίπλα από το Επισκοπείο) ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: «Εκστρατεία Ενημέρωσης για την νόσο Alzaheimer (Αλτσχάϊμερ)».

Πρόκειται για μια δράση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών υπό την επωνυμία «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», στην οποία ανήκει και το «Καρέλλειο – Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzaheimer (Άλτσχάϊμερ) και συναφών Παθήσεων».

Η Διευθύντρια της Δομής κ. Αικατερίνη Ευθυμιοπούλου έκανε μια συνοπτική παρουσίαση της Μονάδος και η Ψυχολόγος κ. Ηλιάνα Χρυσικάκου ανέπτυξε το θέμα: «Λειτουργία της μνήμης και άνοια». Αμέσως μετά το τέλος των ομιλιών διεξήχθησαν, από το επιστημονικό προσωπικό της Μονάδος, τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών.

Η ανωτέρω ενημερωτική Εκδήλωση αποτέλεσε ακόμη μία εκδήλωση της ανύστακτης Ποιμαντικής μέριμνας και φροντίδας του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου, σε συνεργασία με την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» για την πρόληψη της νέας σύγχρονης «μάστιγος», της νόσου Alzaheimer (Άλτσχάϊμερ), η οποία τείνει να λάβει επιδημικό χαρακτήρα στις σύγχρονες κοινωνίες.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.