ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Συνέντευξη στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ παραχώρησε ο εκπρόσωπος της ΔΙΣ- Μητροπολιτης Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος. ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.

Ερώτημα στον Μητροπολιτη Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεο στη συνέντευξη: Αφού δεν μπορείτε εσείς, θα σας ενοχλήσει αν οι αστυνομικοί είναι έξω από τις Εκκλησίες και ζητούν τα rapid test.

Όχι δεν θα μας ενοχλήσει.

Η Επίσημη Εκκλησία από την αρχή συμπαραστάθηκε στην Πολιτεία, είμαστε δίπλα όχι απέναντι, προτρέπουμε την Πολιτεία να κάνει τους ελέγχους.

«Μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου θα υπάρξει αποκλιμάκωση μόνο εάν το πρόγραμμα των εμβολιασμών πάει καλά με την τρίτη δόση και εάν τηρηθούν τα μέτρα», εκτίμησε ο καθηγητής Παθολογίας και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων υπουργείου Υγείας, Χαράλαμπος Γώγος.

Ο κ. Γώγος, μιλώντας στο ΣΚΑΪ 100,3 χαρακτήρισε αρκετά αυστηρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί, ωστόσο ανέφερε ότι το πρώτο στοίχημα είναι να τηρηθούν.

Πρόσθεσε ότι κύριο πρόβλημα αυτή τη στιγμή παραμένουν οι ανεμβολίαστοι πολίτες γιατί κολλάνε και μεταδίδουν περισσότερο τον ιό. Πρόσθεσε ωστόσο ότι υπάρχει μεγάλο πεδίο κινδύνου και για κάποιον εμβολιασμένο να νοσήσει, όταν έχουν συμπληρωθεί 4 με 5 μήνες από τον εμβολιασμό του.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 1 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.