Κατόπιν προσκλήσεως της Συνοδικής Επιτροπής Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος και της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, συνεδρίασαν διαδικτυακώς εχθές Τρίτη 22 Ιουνίου 2021 και ώρα 18:00 εκπρόσωποι επί της Νεότητος των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom και μεταδόθηκε ζωντανά στο YouTube.

Στη συζήτηση συμμετείχαν οι Αρχιμ. Πολύκαρπος Μπόγρης και Βαρθολομαίος Αντωνίου- Τριανταφυλλίδης, Γραμματείς των Επιτροπών Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος και Πολιτιστικής Ταυτότητος αντιστοίχως και τα μέλη της Υποεπιτροπής Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος κ. Ηλίας Λιαμής και κ. Χρυσούλα Τσιμούρη.

Στην αίθουσα του Συνοδικού Μεγάρου, παραβρέθηκαν επίσης ο κ. Ελευθέριος Καλκάνης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Συμφωνικού Συνόλου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο κ. Γιώργος Δεμελής, Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Ορχήστρας Ελληνικής Μουσικής της Εκκλησίας της Ελλάδος καθώς και ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης, όπως και ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν λεπτομέρειες για την εορταστική εκδήλωση δια την επέτειο των 200 ετών από της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821, που προγραμματίζεται εις το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021.

Τον λόγο έλαβαν εκπρόσωποι των Ιερών Μητροπόλεων Μάνης, Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, Θεσσαλονίκης, Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς, Γρεβενών, Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Ν. Σμύρνης και Ιωαννίνων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.