Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου το πρωί στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού Αρχιεπ. Συμφερουπόλεως στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας, κατόπιν αδείας και ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μποτσουάνας κ. Γενναδίου από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη Μποτσουάνας κ. Γεννάδιο για την επίσκεψη του και ευχήθηκε ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός να τον προστατεύει και να τον ενδυναμώνει στην ιεραποστολική του διακονία.

Με την σειρά του ο Σεβ. Μητροπολίτης Μποτσουάνας κ. Γεννάδιος ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη Βεροίας κ. Παντελεήμονα και τους πατέρες της Ιεράς Μονής για τη φιλοξενία και διηγήθηκε μία προσωπική θαυματουργική επέμβαση του Αγίου Λουκά του Ιατρού, τον οποίο όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά επεσήμανε ήρθε να τον ευχαριστήσει στο σπίτι του, στον Ιερό του Ναό, εκπληρώνοντας το προσωπικό του τάμα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.