«Η συμβουλή που δίνω στους πελάτες μου είναι να επιλέγουν το ύψος του εκπιπτόμενου ποσού λαμβάνοντας υπόψη τα χρήματα που μπορούν να έχουν ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα είτε στον προσωπικό τους λογαριασμό είτε στην κάρτα τους», τονίζει στο ygeiamou στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς, υπενθυμίζοντας πως στην περίπτωση ύπαρξης ενός ομαδικού προγράμματος ο ασφαλισμένος μπορεί κάλλιστα να επιλέξει ένα υψηλό ποσό απαλλαγής για το ατομικό του πρόγραμμα και να το καλύψει με το ομαδικό εφόσον χρειαστεί.

Τι είναι το εκπιπτόμενο ποσό στο πλαίσιο των ασφαλιστικών καλύψεων για πιθανές νοσηλείες και τι πρέπει να γνωρίζει ο ενδιαφερόμενος για αγορά ασφαλιστικού πακέτου; Ενημερωθείτε
Την απόφαση να συμμετέχουν με ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό στο σύνολο των αναγνωρισμένων εξόδων που θα προκύψουν στο πλαίσιο μίας νοσηλείας είτε από ασθένεια είτε από ατύχημα λαμβάνουν πολλοί ασφαλισμένοι, μειώνοντας με τον τρόπο αυτό το συνολικό κόστος των ασφαλίστρων.

Πιο αναλυτικά, εάν το κόστος μίας νοσηλείας «αγγίζει», για παράδειγμα, τις 5.000 ευρώ και υπάρχει απαλλαγή 1.500 ευρώ, τότε η αποζημίωση θα είναι 5.000 ευρώ – 1.500€ = 3.500 ευρώ. Ο γενικός κανόνας θέλει όσο μεγαλύτερο είναι το εκπιπτόμενο ποσό, δηλαδή, η ίδια συμμετοχή του ασφαλισμένου, τόσο μικρότερο το ασφάλιστρο που θα κληθεί να πληρώσει και το αντίστροφο. Σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 3.000 ευρώ για ένα νοσοκομειακό πρόγραμμα. «Η συμβουλή που δίνω στους πελάτες μου είναι να επιλέγουν το ύψος του εκπιπτόμενου ποσού λαμβάνοντας υπόψη τα χρήματα που μπορούν να έχουν ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα είτε στον προσωπικό τους λογαριασμό είτε στην κάρτα τους», τονίζει στο ygeiamou στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς, υπενθυμίζοντας πως στην περίπτωση ύπαρξης ενός ομαδικού προγράμματος ο ασφαλισμένος μπορεί κάλλιστα να επιλέξει ένα υψηλό ποσό απαλλαγής για το ατομικό του πρόγραμμα και να το καλύψει με το ομαδικό εφόσον χρειαστεί.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.