Εκπαιδευτική επίσκεψη στην καρδιά της Μητροπόλεως το Πνευματικό - Διοικητικό Κέντρο πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης 15 Μαρτίου οι δάσκαλοι και οι περί τους 100 μαθητές του 23ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, το οποίο εδρεύει στη Μεγάλη Βρύση.

Τα παιδιά υποδέχθηκε στο προαύλιο του Ιερού Ναού του αγίου Εφραίμ με πατρική αγάπη και απλότητα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος και αφού τα καλωσόρισε τους ωμίλησε για τις εγκαταστάσεις του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς και τον για όλες τις εργασίες που διεξάγονται σ’ αυτό.

Εν συνεχεία τους ξενάγησε στον Ιερό Ναό του αγίου Εφραίμ, όπου τα παιδιά προσεκύνησαν την εικόνα του αγίου, στο Αμφιθέατρο, στην Τραπεζαρία, στο Υφαντήριο, στον Ραδιοφωνικό Σταθμό και τέλος στην Βιβλιοθήκη.

Ο Ποιμενάρχης μας είχε μία πολύ όμορφη και διδακτική επικοινωνία με τα παιδιά και τα παρότρυνε να αγαπούν τον Χριστό και την μάθηση. Οι μικροί μαθητές ενθουσιασμένοι από την επίσκεψή τους αυτή τραγούδησαν στον Σεβασμιώτατο όμορφα σχολικά τραγούδια και έψαλλαν το Κοντάκιο “Τη Υπερμάχω”.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος διένειμε σε όλους το μυθιστόρημα “Το Ταξίδι των Φίλων, των εκδόσεων της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς και ένα γλύκισμα, ευχόμενος καλή πρόοδο και καλή Ανάσταση.

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Φθιώτιδος

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Φθιώτιδος

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Φθιώτιδος

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.