Πληθώρα μαθητών από σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επισκέφθηκαν την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ), όπου συμμετείχαν σε ποικίλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, από τις 9 μέχρι και τις 14 Απριλίου.

Η Α΄ Τάξη Λυκείου του Παγκρήτιου Σχολείου Ηρακλείου, με 40 μαθητές, παρακολούθησε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Μία βόλτα στην ΟΑΚ», με υπεύθυνο τον Ιωάννη Μουντογιαννάκη, Βιβλιοθηκονόμο και Επιστημονικό Συνεργάτη του Ιδρύματος.

Η Α΄ Τάξη του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου, με 25 μαθητές, παρακολούθησε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Μία εικόνα χίλιες λέξεις: Κατανοώντας τα χρώματα και τα σύμβολα», με υπεύθυνη την Κωνσταντίνα Στεφανάκη, Αγιογράφο.

Η Β΄ Τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουρνιών, με 36 μαθητές, συμμετείχε στο Πρόγραμμα «Μία βόλτα στην ΟΑΚ», ενώ οι Α΄ και Β΄ Τάξεις του Γυμνασίου Πλατανιά, με 13 μαθητές, παρακολούθησαν το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα – αφιέρωμα στη μνήμη του μεγάλου Μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, με τίτλο: «Μίκης Θεοδωράκης: η Βιογραφία του», με υπεύθυνο τον Ιωάννη Μουντογιαννάκη.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.