Στo πλαίσιo του πολιτιστικού – επιμορφωτικού προγράμματος που η Μητρόπολη Καρπενησίου ξεκίνησε το Μάιο του 2019, το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαρτίου, Σάββατο και Κυριακή, 3-7 μ.μ. και 11 π.μ. -3 μ.μ. αντίστοιχα, θα συνεχιστούν τα εργαστήρια στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων στην Ανατολική Φραγκίστα.

Με εκπαιδευτή τον δάσκαλο κ. Αντώνη Καραμούτσιο στη σχολή ξυλουργικής Καλαμπάκας, ενήλικες και παιδιά διδάσκονται στο εργαστήρι της Μητροπόλεως στις εγκαταστάσεις στην Φραγκίστα, να σκαλίζουν το ξύλο.

Η Μητρόπολη, σεβόμενη την πολιτιστική μας κληρονομιά και εκτιμώντας την μέχρι τώρα θετική ανταπόκριση των ενδιαφερομένων – συμμετεχόντων, αποφάσισε να λειτουργήσει και εργαστήρι ψηφιδωτού. Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξής του, που θα πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων στην Ανατολική Φραγκίστα. Η ψηφιδογράφος κ. Δήμητρα Αντωνοπούλου, διδάσκουσα στο εργαστήρι ψηφιδωτού της Ανωτάτης Σχόλης Καλών Τεχνών Αθηνών, θα μας μυήσει σε αυτή την πανάρχαια τέχνη. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή για τον προγραμματισμό του εργαστηρίου στην εθελόντρια κ. Βούλα Σούκη

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.