ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ: ΄΄Μακαριότατε Αρχιεπίσκοπε Αθηνών και πάσης Ελλάδος κκ Ιερώνυμε , Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες και σεβαστοί ιεράρχες.΄΄

Γνωρίζουμε καλά ότι η Εκκλησία της Ελλάδος, η Ιεραρχία, ο Αρχιεπίσκοπος σκέπτονται το καλύτερο για την διαδοχή στη Μητρόπολη του Λαγκαδά.

Δυστυχώς όμως κυριαρχεί μια παραφιλολογία μέσω δημοσιευμάτων που παρουσιάζουν ως φαβορί για τη θέση του Δεσπότη Ιεράρχες που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με το ποίμνιο του Μακαριστού και αλησμόνητου Ιωάννη, γεγονός που μας προβληματίζει σε μεγάλο βαθμό.

Όπως ο Μακαριστός τίμησε τους προκατόχους του, τον Σπυρίδωνα, πρέπει ο διάδοχός του να τιμήσει το έργο και την μνήμη του Πολύκλαυστου Ιεράρχου μας.

Η ευχή του και ο Χριστός μας να αναδείξει έναν αντάξιο συνεχιστή του έργου του ο οποίος να σεβαστεί τα οράματά του, τους κληρικούς του και να είναι αυτός που ο ίδιος αγαπούσε όπως ο καλοκάγαθος και ευγενής Αρχιμανδρίτης Πλάτων Κρικρής.

1. Ιωάννα Κρουσανιωτάκη του Ιπποκράτη

2.Χριστίνα Κουλούλα-Παπαγιάννη του Ελευθερίου

3. Ελένη Μπαλατσού του Παναγιώτη

4. Γεώργιος Βιολιτζής-Πλατσάς του Ναπολέοντα

5. Ιωάννα Αναγνωστάρα του Αναστασίου

6. Στυλιανός Κυριακογιαννάκης του Ιωάννη, Παντελής Μττοροδήμος του Βασιλείου

7. Αγγελική Κουζέλη του Λάμπρου

8. Βασίλειος Γόγαλης του Μιχαήλ

9. Βασιλική Καρακώστα του Γεωργίου

10. Θεόδωρος Βουδικλάρης του Δρακούλη

11. Ευαγγελία Φακίνου του Νικηφόρου

12. Σταυρούλα Δεδικούση του Αθανασίου

13. Μαρία Μαζιώτη του Γεωργίου

14. Νικόλαος Παπουτσιδάκης του Δημητρίου

15. Κωνσταντίνα Κιζιρίδου του Ηλία

16. Ανδρέας Μπότσαρης του Γρηγορίου

17. Θεόδωρος Καζαζάκης του Ιωάννη

18. Στυλιανή Αργύρη του Κωνσταντίνου

19. Ελένη Καραγιάννη του Γεωργίου

20. Ευσταθία-Ιωάννα Κατσιρούμπα του Παναγιώτη

21. Κωνσταντίνος Τσεκούρας του Θεοδώρου

22. Γεώργιος Σαφούρης του Ζήση

23. Ευγενία Τσαπόγα

24. Μαρίνα Κρανίτη του Δημητρίου

25. Ελένη Σίψα του Παναγιώτη

26. Σοφία Καραγεωργίου του Γεωργίου

27. Μαρία Πίννα του Σπυρίδωνα

28. Όλγα Βεράκη του Ηλία

29. Καλλιόπη Λαδιά του Σωτηρίου

30. Βαρβάρα Αγγελίδου του Μηνά

31. Αναστασία Οικονόμου του Στέφανου-Θεοδώρου

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

3 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΈΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ; ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΈΧΟΥΝ ΟΙ "ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ"; ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ; ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΌΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥΣ; ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ;

2
ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΤΡΥΦΩΝ

Δεν περίμενα οτι θα χρησιμοποιηθούν τέτοιοι τρόποι για μια εκλογική διαδικασία εις επίσκοπον. Και εξηγούμαι λέγοντας οτι κανένας από τους υπογράφοντες δεν είναι κάτοικος Λαγκαδά και δεν ξέρω τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί αυτή η δήλωσή τους. Διετέλεσα δημ. σύμβουλος της Κοινότητας Λαγκαδά και γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα. Αν στα αλήθεια χρησιμοποιείται μια πράξη απάτης για εκλογή, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα κάνουν αυτοί οι "χριστιανοί" μετά την εκλογή!!! Ο Θεός να μας φυλάει!!!!

3
Τσομπάνης Τρύφων

Παρακολουθώντας την σελίδα σας, με έκπληξη διάβασα σήμερα για τα 31 άτομα από τον Λαγκαδά που προτείνουν και στηρίζουν την υποψηφιότητα του κ.Πλάτωνα Κρικρί για τη Μητρόπολη Λαγκαδά, Ως πρώην δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής ενότητας Λαγκαδά, και ως άνθρωπος που ζει στο Λαγκαδά τα τελευταία 65 χρόνια, έχω να δηλώσω οτι κανένας από τους 31 υπογράφοντες το κείμενο αυτό δεν είναι πολίτης του Δήμου Λαγκαδά ούτε και μέλος της εκκλησιαστικής Κοινότητας Λαγκαδά.Επομένως ψευδώς δηλώνουν τα στοιχεία τους ή κάποιοι χρησιμοποιούν τα ονόματά τους προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους. Είναι κρίμα η σελίδα που διευθύνετε να προβάλλει ψευδή κείμενα με ανομολόγητους πόθους!!! Αν μια εκλογή μπορεί να στηρίζεται σε ένα ψέμα, τρομάζω με το μέλλον αυτής της εκλογής!!!!