«Είμαστε πεπεισμένοι ότι στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ''Νίκη’' θα γιορτάσει» δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος.

Στα κόμματα που έκαναν την έκπληξη στις εκλογές της 21ης Μαΐου και η «Νίκη» του Δημήτρη Νατσιού. Το κίνημα «Νίκη», που ιδρύθηκε το 2019 στη Θεσσαλονίκη, πήρε το υψηλότερο ποσοστό του στην Πιερία με 7,46%, την Πέλλα 6,13%, στη Β’ Θεσσαλονίκης 5,62%, τη Χαλκιδική 5,38%, τη Δράμα 5,33% και το Κιλκίς 5,27%.

«Είμαστε από τις ευχάριστες εκπλήξεις. Στις επαναληπτικές εκλογές, πιστεύω θα διάβουμε το κατώφλι της Βουλής. Είμαστε πεπεισμένοι ότι στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ”Νίκη’’ θα γιορτάσει τα νικητήριά της», είπε, μιλώντας στο MEGA ο πρόεδρος του κόμματος.

«Όσοι μας ψήφισαν το έκαναν συνειδήτα. Δεν είμαστε ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά, ούτε κέντρο. Είμαστε τα παιδιά της πονεμένης Ρωμιοσύνης. Είμαστε πιστοί άνθρωποι στην αγία μας εκκλησία μας. Έχει ταυτιστεί η φιλοπατρία και ο σεβασμός στην ορθόδοξη εκκλησία με λέξεις όπως ακροδεξιά. Βασικό στοιχείο της ταυτότητά μας είναι να ενώσει όλους τους Έλληνες» πρόσθεσε.

Σχετικά με την παραμονή της χώρας στην ΕΕ, το ευρώ, το ΝΑΤΟ, τις αμβλώσεις, τον γάμο των ομοφυλοφίλων, ο κ. Νατσιός τόνισε:

«Πολλή συζήτηση. Εμείς πιστεύουμε στην ένωση των Εθνών. Σεβόμαστε απόλυτα τον άνθρωπο και αυτό που του έδωσε ο θεός, διαφωνούμε με επιλογές. Το ευαγγέλιο αναγνωρίζει άρρεν και θήλυ. Έναν γάμο αναγνωρίζει η εκκλησία μας».

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο πρόεδρος της «Νίκης» δήλωσε: «Αγάπη στην πατρίδα, απλοί άνθρωποι με εργατικότητα, με φιλοπατρία άδολη και πίστη στον Χριστό. Τούτη την εποχή θέλουμε παιδεία και παιδιά».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (1)
  1. Ορθόδοξος 11 μήνες πριν

    Θα μπορούσα να γράψω για μία επιτυχία ενός κόμματος που στηρίζεται σε ευσεβείς και ευλαβείς ανθρώπους και να χαιρόμουν γιατί κάτι ελπιδοφόρο αρχίζει να αχνοφαίνεται ότι παίρνει σάρκα και οστά. Αλλά δεν είμαι χαρούμενος αφού η πατρίδα μας βιώνει ένα πνευματικό δράμα με βάση τα αποτελέσματα. Και επιπλέον το χειρότερο όλων αρχίζουν κάποιοι να αμφισβητούν και να πολεμούν αυτήν την προσπάθεια με κάθε τρόπο. Κάποτε έπρεπε να ξεκινήσει κάτι και το κόστος να μην ξεκινήσει είναι πολύ μεγαλύτερο από το κόστος της προσπάθειας…και ο νοών νοείτω. Μολονότι υπήρξε φανερός και κεκαλυμμένος πόλεμος , μολονότι δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια σε πολλά εκλογικά τμήματα και προπηλακισμός όταν κάποιος επιχειρούσε να επιχειρηματολογήσει υπέρ της προσπάθειας, μολονότι επιχειρήθηκε φίμωση …παρόλα αυτά το αποτέλεσμα επιτρέπει για περαιτέρω συσπείρωση των υγιών δυνάμεων για ανάδειξη της ΝΙΚΗΣ σε εκλογικευμένη ελπίδα για την πατρίδα. Έτσι ή αλλιώς η ελπίδα μας βρίσκεται πολύ πιο ψηλά και είναι ο ίδιος ο Θεός. Εκεί πρώτα πρέπει να ελπίζει ο άνθρωπος. Παρακαλώ λοιπόν να μην χάσουμε αυτήν την ευκαιρία. Και η αμφισβήτηση ας υπάρχει μεν αλλά για ποιο λόγο να πριονίζουμε τα πόδια μας; Εύχομαι οι πνευματικοί μας αγώνες να αρχίζουν να συμπίπτουν και με τους κοινωνικούς μας αγώνες.

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.