Λόγω του ότι βρίσκεται μέσα σε προστατευμένο δάσος NATURA, η Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Τριταίας Πατρών, κατόπιν εντολής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου, έκλεισε χθες, Παρασκευή 6 Αυγούστου για το ποίμνιο, ενώ αποφασίστηκε οι ιερές ακολουθίες να τελούνται κεκλεισμένων των θυρών. Φυσικά, θα τελούνται και δεήσεις και παρακλήσεις για την κατάπαυση της πύρινης λαίλαπας.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών: «Κατόπιν εντολής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. κ. Χρυσοστόμου και σύμφωνα με την ισχύουσα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της Κυβερνήσεως ( ΦΕΚ 138/τεύχη. Α/5-8-2021) η Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων Τριταίας Πατρών θα παραμείνει κλειστή από σήμερα Παρασκευή 6 Αυγούστου έως και την Δευτέρα 9 Αυγούστου, καθώς ευρίσκεται μέσα σε προστατευμένο δάσος NATURA.

Οι Ιερές Ακολουθίες θα τελούνται κεκλεισμένων των θυρών όπου σύμφωνα με την εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών θα γίνονται Δεήσεις και Ιερές Παρακλήσεις για την κατάπαυση της πύρινης λαίλαπας και της ενισχύσεως του δύσκολου έργου των πυροσβεστών, των αρμοδίων αρχών και των εθελοντών».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.