ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Νέο θαύμα του Τιμίου Σταυρού στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού- Τρέχει τα σκαλοπάτια του ναού χωρίς πατερίτσες !

Έκλαψε όλη η Εκκλησία! Θεραπεύτηκε μπροστά σε χιλιάδες, πέταξε πατερίτσες και έτρεξε! (VIDEO).

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE με τον άνθρωπο με κινητικά προβλήματα που θεραπεύτηκε μπραστά στην οικογένεια του και χιλιάδες πιστούς σήμερα στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων. Τον άγιιξε ο Σταυρός, περπάτησε ξανά και άρχισε να κουνάει χέρια, πόδια και να ανεβαίνει τις σκάλες τρέχοντας!

@ekklisiaonline

Έκλαψε όλη η ΕΚΚΛΗΣΙΑ! Θεραπεύτηκε μροστα σε χιλιάδες !#ισιδωροι #εκκλησια

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί. Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Αρχή της Προσευχής Ιούδα Θαδδαίου
Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-3)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.