ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ: Στο ολοκληρωμένο σχέδιο μετάβασης συμπεριλαμβάνονται και η άρση των μέτρων για τις εκκλησίες. Οι πιστοί περιμένουν να ανοίξουν οι πόρτες προκειμένου να προσευχηθούν και να ανάψουν ένα κερί. Οι ιερείς των ναών θα είναι εκείνοι που θα φροντίζουν να μην υπάρχει συνωστισμός

ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ: Πρόβλημα θα αντιμετωπίσουν τα σχολεία που συστεγάζονται, δηλαδή είναι μαζί Γυμνάσια και Λύκεια. Ένα από τα σενάρια είναι να λειτουργήσουν σε δύο βάρδιες, πρωί και απόγευμα.

Δεν αποκλείεται ωστόσο να χρησιμοποιηθούν και οι αίθουσες των δημοτικών σχολείων ώστε να μην υπάρξει συγχρωτισμός. Προϋπόθεση; Τα κτίρια να γειτνιάζουν.

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Τα sms που ήταν το εισιτήριο για την έξοδο μας από το σπίτι, σε 10 ημέρες θα είναι παρελθόν.

ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ: «Η πρόθεση πάντα με την εισήγηση ειδικών είναι να αρθεί η υποχρέωση αποστολής sms ή του εγγράφου» δήλωσε σήμερα κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Κι αν το θέμα της μετακίνησής μας είναι σαφές , το άνοιγμα των σχολείων παραμένει γόρδιος δεσμός. Το πιθανότερο είναι, τελικά, να μην καθίσουν στα θρανία τα παιδιά των δημοτικών και των νηπιαγωγείων.

Να ανοίξουν μόνο τα Γυμνάσια και τα Λύκεια.

Η ζωή μας αλλάζει και πάλι με το κυβερνητικό σχέδιο σταδιακής μετάβασης στην κανονικότητα, αν και τίποτα δε θα θυμίζει τη ρουτίνα μας προ κορωνοϊού.

Από τις 4 Μαΐου τα sms για την έξοδο μας από το σπίτι καταργούνται, οι Εκκλησίες ξανανοίγουν για τους πιστούς, ενώ αλλάζει και η μετακίνηση μας.

Στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και στα ταξί θα μπαίνουμε μόνο με μάσκες και γάντια.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.