Ένας χάρτης μέτρων υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας θα τεθεί και πάλι σε ισχύ στην χώρα μας με δύο επίπεδα, το κίτρινο και το κόκκινο, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκος Χαρδαλιάς. Στο κόκκινο επίπεδο εντάσσεται η Αττική με 526 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο.

Στο κίτρινο επίπεδο οι Εκκλησίες θα λειτουργούν με ανώτατο όριο τους 25 πιστούς ενώ στους Μητροπολιτικούς Ναούς το ανώτατο όριο θα είναι 50 πιστοί.
Στο κόκκινο επίπεδο οι Ιεροί Ναοί θα λειτουργούν με ανώτατο όριο τα 9 άτομα.
Ανοίγουν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια από Δευτέρα σε όλη τη χώρα ενώ στις κόκκινες περιοχές θα ανοίξουν μόνο τα Γυμνάσια ενώ οι μαθητές Λυκείου θα συνεχίσουν την τηλεκπαίδευση.
Η ενημέρωση για τον κορωνοϊό γίνεται από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη. Στην ενημέρωση συμμετέχει ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Ο Εσπερινός και η νυχτερινή Θεία Λειτουργία των Τριών Ιεραρχών – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 18.45. Παρακλήσεις ενώπιον Ιερών Λειψάνων των Τριών Ιεραρχών.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-3)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.