ΕΚΚΛΗΣΙΑ : Στην φετινή Ιεραρχία δεν είναι οι εισηγήσεις που απασχολούν, οι οποίες έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον ως προς τα θέματα που διαπραγματεύονται, αλλά η εκλογή νέων μητροπολιτών, καθώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι οι εκλογές για τις πέντε κενές Μητροπόλεις (Λαγκαδά, Καστοριάς, Κιλκίς, Περιστερίου και Σαντορίνης).

Η εκλογή νέων μητροπολιτών στις πέντε κενές Μητροπόλεις βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην πρώτη συνεδρίαση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος
Αρνητική είναι η απάντηση του Οικουμενικού Πατριαρχείου, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Εκκλησία της Ελλάδος για το μεταθετό, δηλαδή για την εκλογή νέου Μητροπολίτη Περιστερίου από τις Νέες Χώρες. Θυμίζουμε ότι αρνητική απάντηση για παρόμοιο θέμα έχει ξαναδοθεί και άλλη φορά στο παρελθόν.

Ξεκίνησε ήδη από χθες, στις εγκαταστάσεις του Διορθόδοξου Κέντρου της Μονής Πεντέλης, η πρώτη συνεδρίαση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, σχεδόν δυο χρόνια μετά την τελευταία συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας, έπειτα και από την αναβολή του προηγουμένου Οκτωβρίου, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στην φετινή Ιεραρχία δεν είναι οι εισηγήσεις που απασχολούν, οι οποίες έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον ως προς τα θέματα που διαπραγματεύονται, αλλά η εκλογή νέων μητροπολιτών, καθώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι οι εκλογές για τις πέντε κενές Μητροπόλεις (Λαγκαδά, Καστοριάς, Κιλκίς, Περιστερίου και Σαντορίνης).

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.