Θεσσαλονίκη: Η απομάκρυνση ιερέα που δεν τηρούσε τα μέτρα κατά κορονοϊού, οδήγησε του πιστούς σε διαμαρτυρία εναντίον του Μητροπολίτη Βαρνάβα, με συνθήματα όπως «Αίσχος» και «Παραιτήσου».

ΕΚΚΛΗΣΙΑ Θεσσαλονίκη: «Αίσχος» – «Παραιτήσου» – Πιστοί εναντίνον του Μητροπολίτη Βαρνάβα- Βίντεο – Φωτογραφίες- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πιστών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (11.02.22) έξω από τα γραφεία της Μητροπόλεως Νεάπολης Σταυρουπόλεως στη Θεσσαλονίκη λόγω απομάκρυνσης ιερέα που φέρεται να μην τηρούσε τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Πλήθος πιστών συγκεντρώθηκε από τη Μητρόπολη για την απομάκρυνση του ιερέα που, όπως είχε γράψει η Voria.gr, ο ίδιος επέμενε να τραβήξει τον δικό του δρόμο, αγνοώντας τις σχετικές οδηγίες και συστάσεις της επίσημης Εκκλησίας.

Τα άτομα φώναξαν συνθήματα κατά του Μητροπολίτη Βαρνάβα, που ζητούσαν την παραίτησή του, ενώ ταυτόχρονα ζήτησαν την επιστροφή του ιερέα Γαβριήλ.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ Θεσσαλονίκη: «Αίσχος» – «Παραιτήσου» – Πιστοί εναντίνον του Μητροπολίτη Βαρνάβα- Βίντεο – Φωτογραφίες- Οι διαμαρτυρώμενοι κάλεσαν να βγει ο μητροπολίτης Βαρνάβας εκτός της Μητρόπολης ενώ η αστυνομία προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, ζητώντας από τους διαμαρτυρόμενους να απομακρύνθουν από το σημείο.

Οι πιστοί φώναξαν συνθήματα όπως «Αίσχος» και «Παραιτήσου».

Η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε υπό την έντονη αστυνομική παρουσία.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.