ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.

Ξεχωριστή η σημερινή μέρα για τις Σέρρες. Πλήθος κόσμου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, που γιορτάζει. Τι δείχνουν οι εικόνες…

Οι εικόνες έρχονται από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στις Σέρρες, που είναι πολιούχος και γιορτάζει.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο και στις φωτογραφίες του newsit.gr, μέσα για την ώρα τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις, με ορισμένους ωστόσο να μπαίνουν δίχως μάσκα για τον κορονοϊό.

Στις εισόδους κανείς δεν ζητάει πιστοποιητικά και rapid test. Πολλοί βγάζουν τη μάσκα για να προσκυνήσουν τις εικόνες, με τον κόσμο να αυξάνεται με το πέρασμα της ώρας…

Νιώθετε την παρουσία του Αγίου στο Αρεταίειο;

Ο άγιος Νεκτάριος, αφότου εγκαταστάθηκε μόνιμα το 1908 στην Αίγινα, σπάνια την εγκατέλειπε. Απέκρυπτε, μάλιστα, το πρόβλημα της υγείας του, υποφέροντας σιωπηλά τους σωματικούς πόνους και το βαρύ μαρτύριο.

Όταν, όμως, η κατάστασή του επιδεινώθηκε, δέχθηκε την υπόδειξη του γιατρού για εισαγωγή σε νοσοκομείο της Αθήνας. Έκτοτε παραμένει μεγάλη η ευλογία του για το Αρεταίειο και το πανεπιστήμιό μας, αφού φιλοξένησε για νοσηλεία τον μεγάλο άγιο του 20ού αιώνα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.