Η Αρχιεπισκοπή του Βουκουρεστίου προσφέρει δωρεάν στους νέους της ρουμανικής πρωτεύουσας, ηλικίας 14 έως 25 ετών, πέντε διαδρομές πεζοπορίας για να γνωρίσουν τις πνευματικές και πολιτιστικές αξίες της πόλης.

Το πρόγραμμα που αναπτύχθηκε από τον Τομέα Εκπαίδευσης και Δραστηριοτήτων Νέων της Αρχιεπισκοπής, σε συνεργασία με τη Διοίκηση Μνημείων και Τουριστικής Κληρονομιάς, είναι διαθέσιμο για όλο τον Αύγουστο, με δυνατότητα παράτασης έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

«Οι στόχοι του έργου είναι πολλαπλοί: προώθηση της πολιτιστικής και πνευματικής κληρονομιάς μεταξύ των νέων, παροχή μιας υγιούς εναλλακτικής λύσης για αναψυχή, υποστήριξη των ενοριών στην Αρχιεπισκοπή του Βουκουρεστίου για την εφαρμογή και ανάπτυξη προγραμμάτων και δραστηριοτήτων νέων και εξοικείωση των νέων με την ιστορία ορισμένων εκκλησιών και ιστορικά μνημεία στο Βουκουρέστι», ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Οι πεζοπορίες μέσα στην ιστορία, τον πολιτισμό και τη θρησκεία προκρίνονται ως εναλλακτική λύση για εποικοδομητική εκμετάλλευση του ελεύθερου χρόνου, καθώς η πανδημία εμπόδισε την οργάνωση θερινών κατασκηνώσεων ή άλλων παρόμοιων δραστηριοτήτων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.