Θετικά βλέπει η Εκκλησία της Ρωσίας, την κρατική πρωτοβουλία να καθιερωθεί συνταγματικά οι αρμοδιότητες της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ως προς την μέριμνα για την προστασία της οικογένειας.

Με δηλώσεις του ο Βλαντιμίρ Λεγκόιντα, επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος σε θέματα επικοινωνίας της Εκκλησίας με την κοινωνία και τα ΜΜΕ, θεωρεί ότι και οι πλήρεις και οι μονογονεϊκές οικογένειες πρέπει να έχουν την ίδια στήριξη από το κράτος. «Η Εκκλησία βλέπει θετικά την πρωτοβουλία να καθιερωθούν στο Σύνταγμα οι αρμοδιότητες της Κυβέρνησης για την προστασία της οικογένειας και των παραδοσιακών αξιών. Το κράτος και η κοινωνία πρέπει πάντα να στηρίζουν την οικογένεια, να της παρέχουν βοήθεια και στήριξη χωρίς να βλάπτουν τον ρυθμό της ζωής», σημείωσε, ο κ. Λεγκόιντα.

Επίσης ανέφερε ότι η Εκκλησία της Ρωσίας προτείνει να καθιερωθεί στο Σύνταγμα η έννοια του γάμου ως ένωσης του ανδρός και της γυναικός. «Η οικογένεια», υπογράμμισε, «είναι πιο ευρεία έννοια από το γάμο, σε αυτήν περιλαμβάνονται όχι μόνο οι γονείς, αλλά και τα αδέλφια, οι παππούδες, οι γιαγιάδες, γενικότερα όλοι όσοι είναι συγγενείς».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.