Στο Κίεβο εμβολιαστικό κέντρο έχει ήδη ανοίξει στον Πατριαρχικό καθεδρικό της ελληνο-καθολικής Εκκλησίας.

Εκκλησία Ουκρανίας : Κέντρα εμβολιασμού σε ορθόδοξους ναούς στο Ζαπορίζια- Οι τοπικές αρχές της πόλης Ζαπορίζια, στη νότια Ουκρανία σκοπεύουν να ανοίξουν δύο εμβολιαστικά κέντρα σε ορθόδοξους ναούς, προκειμένου με αυτό τον τρόπο να αυξηθεί ο αριθμός των ατόμων που εμβολιάζονται. Το τελευταίο διάστημα οι δείκτες ασθενών αλλά και νεκρών από κορονοϊό είναι ιδιαίτερα αυξημένοι στην Ουκρανία.

Το ένα εμβολιαστικό κέντρο αναμένεται να «στηθεί» στον Καθεδρικό της Αγίας Τριάδας (Ουκρανικής Εκκλησίας) και το δεύτερο στο καθεδρικό της Αγίας Σκεπής (εν Ουκρανία Ρωσικής Εκκλησίας). Τα εμβολιαστικά κέντρα θα λειτουργούν τις Κυριακές, όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου του δήμου Ζαπορίζιε.

Νωρίτερα ο αρμόδιος για τα θέματα της Μητρόπολης Ζαπορίζιε της Ουκρανικής Εκκλησίας είχε προτείνει στον επικεφαλής της τοπικής αυτοδιοίκησης της πόλης να ανοίξουν προσωρινά εμβολιαστικά κέντρα δίπλα στις εκκλησίες. Στο Κίεβο εμβολιαστικό κέντρο έχει ήδη ανοίξει στον Πατριαρχικό καθεδρικό της ελληνο-καθολικής Εκκλησίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ Το 78% των Ουκρανών θεωρούν ως μητρική τους γλώσσα τα ουκρανικά, το 18% τα ρωσικά

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.