Περικλής Κονδυλάτος για την επίμαχη φωτογράφηση του Καναράκη: «Το πρόβλημά τους είναι ομοφοβικό και όχι θρησκευτικό».

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η φωτογράφιση που είχε πραγματοποιήσει ο Παντελής Καναράκης για τις ανάγκες του περιοδικού free press, όπου παρουσιαζόταν ως Ιησούς Χριστός, φορώντας ένα ακάνθινο στεφάνι και κοσμήματα στα οποία απεικονίζονταν άγιοι ιερείς.

Το γεγονός αυτό δεν μπόρεσα να δεχτούν επτά ιερείς οι οποίοι προσέφυγαν στη δικαιοσύνη και Έκαναν μήνυση στον γνωστό ηθοποιό. Αρνητικές αντιδράσεις όμως προκλήθηκαν και στο Άγιο Όρος.

Έπειτα από την τροπή που πήρε το συγκεκριμένο θέμα, το περιοδικό απέσυρε τη φωτογράφιση.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα κοσμήματα ήταν σχεδιασμένα από τον Περικλή Κονδυλάτο. Ο πρώην παίκτης του Survivor μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό» για το γεγονός αυτό είπε χαρακτηριστικά ότι: «Δεν είχα κανένα πρόβλημα με το concept της φωτογράφισης, γιατί τα κοσμήματα αυτά τα έχω φτιάξει εδώ και πολλά χρόνια. Πριν 10 χρόνια είχαμε κάνει ένα ολόκληρο σόου με θρησκευτικά κοσμήματα και δεν είπε κανείς τίποτα».

«Το πρόβλημα της εκκλησίας και αυτών των θρησκόληπτων δεν είναι ότι φοράει ο Καναράκης κοσμήματα με τη μορφή του Χριστού. Το πρόβλημά τους είναι ότι δεν είναι ένα αντρικό πρότυπο που τους αρέσει. Το πρόβλημά τους λοιπόν είναι ομοφοβικό και όχι θρησκευτικό», πρόσθεσε.

Η απάντηση του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

@ekklisiaonline

Η απάντηση του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE στο ΠΡΩΙΝΟ και τον Περικλή Κονδυλάτο για τη φωτογράφηση Καναράκη#proino #skorda liagas@pericleskondylatos

♬ original sound – Εκκλησία Online

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.