Σπάει κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE. Σταθερά πρώτο στην εκκλησιαστική ενημέρωση.

Παρά τις διώξεις απο πολιτικά πρόσωπα, από μια συγκεκριμένη μερίδα των Μέσων Ενημέρωσης, παρά τις τρομοκρατικές απειλές από ακραίες ομάδες, τις απειλές, τις καθημερινές επιθέσεις όλα αυτά τα χρόνια, το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE είναι πρώτο στην επιλογή των πολιτών .

Το μοναδικό ανεξάρτητο Μέσο Ενημέρωσης που δεν παίρνει χρήματα από ΚΑΝΕΝΑΝ οργανισμό, κανένα Μοναστήρι, το Κράτος, διαφημίσεις, απολύτως τίποτα.

Μονάχα προσφερει χρήματα μέσω του ιδρύματος PRUDENTIA.

Το μοναδικό μέσο ενημέρωσης με επισκεψιμότητα 100 – 123 χιλιάδες μοναδικούς χρήστες την ημέρα (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τα οποία είναι στη διάθεση του καθενός) το οποίο δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ επιδότηση.

Χαρακρτηριστικά να αναφέρουμε πως τον τελευταίο καιρό η εφημερίδα έφτασε σε επίπεδα επισκεψιμότητος 131 χιλιάδων μοναδικών χρηστών την ημέρα την ίδια ώρα που το δεύτερο μέσο είχε 18 με 20 χιλιάδες.

Είναι προφανες πως έχουν συστρατευθεί τεράστια συμφέροντα απέναντι από αυτήν την προσπάθεια. Εμείς όμως θα συνεχίσουμε με αγάπη .

Για την Ελλάδα , την Εκκλησία και την Ορθοδοξία.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Συγχαρητήρια για αυτή και για κάθε άλλην επιτυχία σας!

Σας επισκέπτομαι συχνά, και πραγματικά το έργο σας είναι θεάρεστο.
Απλά, διαβάζοντας το εν λόγω κείμενο, κτυπά λίγο άσχημα να αναφέρετε πως δεν δέχεσθε χρήματα ούτε από διαφημίσεις, και ακριβώς παραδίπλα, διάφορα διαφημιστικά banners να ξεπροβάλλουν παντοχόθεν, και ένα να προτρέπει "Διαφημιστείτε στο Εκκλησία OnLine".

Η κριτική μου είναι εντελώς καλόπιστη, καθώς θεωρώ απολύτως θεμιτό και δικαιολογημένο να έχετε και να αναζητάτε διαφημίσεις. Από κάπου θα πρέπει και εσείς να καλύπτετε τα σημαντικά έξοδά σας. Οπότε, ίσως εάν αφαιρούσατε τη συγκεκριμένη αναφορά, να μη δίνατε λαβή σε όλους εκείνους που σας πολεμούν (και που σίγουρα θα είναι πολλοί).

Καλή δύναμη στον ιερό αγώνα σας!