ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Ανακοίνωση της εφημερίδος ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE επί της σημερινής αποφάσεως του ΣτΕ για το μάθημα των θρησκευτικών.

Αντισυνταγματικές και αντίθετες στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) είναι οι αποφάσεις του τέως υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Γαβρόγλου με τις οποίες καθορίσθηκαν τα προγράμματα σπουδών του μαθήματος των θρησκευτικών αφενός του Δημοτικού και του Γυμνασίου και αφετέρου του Λυκείου, έκρινε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωσή της.

Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, η μεγαλύτερη εφημερίδα στο χώρο της Ορθοδόξου Πίστεως, από το 2017 χωρίς καμία συνδρομή και βοήθεια άλλων μέσων ενημέρωσης είχε κατεβάσει στους δρόμους του αγώνα δεκάδες χιλιάδες πολίτες κάθε ηλικίας με το κίνημα που δημιούργησε, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ.

Στο πλευρό άξιων Ιερέων όπως του Αρχιμανδρίτη π. Σαράντη Σαράντου, ενημερώσαμε τους πολίτες για τους απαράδεκτους φακέλους των θρησκευτικών, καταθέσαμε ψηφίσματα στο Υπουργείο Παιδείας.

Σήμερα το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικές και αντίθετες στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) τις αποφάσεις του τέως υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Γαβρόγλου με τις οποίες καθορίσθηκαν τα προγράμματα σπουδών του μαθήματος των θρησκευτικών αφενός του Δημοτικού και του Γυμνασίου και αφετέρου του Λυκείου.

 

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-2)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.