ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Πλήθη λαού αυτήν την ώρα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κολοκυνθούς.

Κολωνός ΤΩΡΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Με λαμπρότητα και τη συμμετοχή πλήθους πιστών τελείται αυτήν την ώρα Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο Κολοκυνθούς σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019 εις τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κολοκυνθούς.Τι γιορτάζουμε στις 17 Ιουλίου-Αγία Μαρίνα

Η Αγία Μαρίνα γεννήθηκε στην Αντιόχεια της Πισιδίας, στα χρόνια του αυτοκράτορα Κλαυδίου του Β’, το 270 μ.Χ. Λίγες μέρες μετά τη γέννησή της, η μητέρα της πέθανε, και ο πατέρας της Αιδέσιος…που ήταν Ιερέας των ειδώλων, την ανέθεσε σε μια χριστιανή γυναίκα, από την οποία η Μαρίνα διδάχθηκε το Χριστό.

Όταν έγινε 15 χρονών, αποκαλύπτει στον πατέρα της ότι είναι χριστιανή. Έκπληκτος αυτός απ’ αυτό που άκουσε, με μίσος τη διέγραψε από παιδί του.

Μετά από καιρό, έμαθε για τη Μαρίνα και ο έπαρχος Ολύμβριος, που διέταξε να τη συλλάβουν για ανάκριση. Όταν την είδε μπροστά του, θαύμασε την ομορφιά της και προσπάθησε να την πείσει με κάθε τρόπο να αρνηθεί το Χριστό και να γίνει σύζυγος του. Μάταια, όμως. Η Αγία Μαρίνα σε κάθε προσπάθεια του Ολυμβρίου αντέτασσε τη φράση: «Είμαι χριστιανή».

Διαβάστε τη συνέχεια στο άρθρο 17 Ιουλίου γιορτή: Αγία Μαρίνα- Βίος και θαύματα

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.