ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Σε μια εποχή παραπληροφόρησης και κοινωνικών αναταράξεων η πραγματική Εκκλησιαστική τηλεόραση, το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE θελει να ευχαριστήσει τους χιλιάδες πιστούς από όλο τον κόσμο που την εμπιστεύονται.

Η μεγαλύτερη εφημερίδα εκκλησιαστικού προσανατολισμού στην Ελλάδα με δεκαπλάσια διαφορά από τους ανταγωνιστές, η μοναδική εφημερίδα που μέσω ιδρυμάτων της προσφέρει αντί να ζητάει θέλει να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 300 και πλέον χιλιάδες μοναδικούς αναγνώστες της που όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο αγκάλιαζαν καθημερινά την εκκλησιαστική τηλεόραση από τα κανάλια μας στο YOUTUBE δίνοντας μας την πρώτη θέση τις ημέρες της Αναστάσεως.

Η πραγματική Εκκλησιαστική Τηλεόραση, το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, με 2 βίντεο από Ιερείς κάθε μέρα και συνεχή LIVE από Ιερούς Ναούς σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι το μοναδικό μέσο που προσφέρει υπηρεσίες στις Μητροπόλεις χωρίς να ζητά καμία αμοιβή.

Δυστυχώς υπάρχουν ορισμένοι καιροσκόποι που μπήκαν στους εκκλησιαστικούς χώρους για να ΄΄αρπάξουν΄΄ κρατικό χρήμα επιδοτήσεων και εν συνεχεία να απαιτούν και χρήματα από τους Πιστούς που υποφέρουν για να συντηρηθούν.

Ευθύνη μεγάλη σε αυτό έχουν συγκεκριμένες Μητροπολεις , συγκεκριμένα ΜΙΑ είναι που έχει απομείνει που παίζει το παιχνίδι του κάθε τυχοδιώκτη και πληρώνει αδρά από χρήματα που θα μπορούσαν να προσφερθούν σε κοινωνικό έργο.

Σύντομα τόσο οι καιροσκόποι όσο και οι υποστηρικτές τους θα βρεθούν στην απομονωση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς , την πραγματική δύναμη του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, τους Ορθοδόξους Πιστούς.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (3 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.