ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Συνεχίζει την πρωτιά ο όμιλος ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ο οποίος εδώ και χρόνια συμπεριλαμβάνεται στα 8 ταχέως αναπτυσσόμενα ΜΜΕ της Ελλάδος.

Με χαοτική διαφορά από το δεύτερο site (200.000 μοναδικοί χρήστες έναντι 10.000 χρηστών) σύμφωνα με την επίσημη google analytics και ΟΧΙ την απάτη της alexa που απλά ζητάει χρήματα χωρίς να έχει το know how, το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE συνεχίζει να κατακτά την κορυφή, καθοδηγώντας κάθε μέρα τις εξελίξεις στην ενημέρωση.

ο Τρομακτικός – αθέμιτος αναταγωνισμός και τα χτυπήματα.

Απέναντι από τον πρώτο, μοναδικό ανεξάρτητο όμιλο ΜΜΕ- ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE , έχουν συνασπισθεί σαν τα κοράκια, αποτυχημένα blogs συμπλεγματικών , περιθωριακών ατόμων, που η πραγματική ζωή τους δεν έχει καμία σχέση με την Εκκλησία και την Ορθοδοξία.

Αυτά τα άτομα έχουν κερδίσει την εύνοια ναρκισσιστών, άπιστων στην ουσία Γερόντων , οι οποίοι διοχετεύουν μόνιμα απίστευτες ποσότητες μαύρου χρήματος σε ΜΜΕ με σκοπό να τους ΄΄ξαναγράψει αλλιώς΄΄ η ιστορία.

Μητροπολίτες, Γέροντες influencers , ψευτοδημοσιογράφοι και Παπα μίξερ των ήχων έχουν ενωθεί με μόνιμο στόχο να χτυπήσουν το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, ενώνοντας κανάλια, βγάζοντας ψεύτικες ειδήσεις. Blogs ανύπαρκτα της λίστας Πέτσα, δημοσιεύουν καθημερινά fake news στο youtube με σκοπό μπας και περάσουν το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Ανύπαρκτα πρακτορεία, ακολουθούν μονίμως ένα feeder, βγάζουν τελευταίοι μια είδηση συνέχεια, αλλάζουν συνεχώς την ώρα και προσθέτουν 300.000 plus εμφανίσεις ενώ στην πραγματικότητα έχουν 100 ανθρώπουυς – ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Αυτή είναι η ζοφερή πραγματικότητα των εκκλησιαστικών media και σε λίγο καιρό θα τα πούμε όλα με το όνομα τους.

Π Ν. Μαντούδης

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.