Μετά από οκτώ δύσκολες εβδομάδες όπου η Ιερή Εκκλησία μας επηρεάστηκε τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά από την παγκόσμια πανδημία COVID 19, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι οι Εκκλησίες της Ιεράς Μητρόπολης της Νέας Ζηλανδίας θα ανοίξουν ξανά για τους πιστούς από αυτήν την Κυριακή 17 Μαΐου.

Από την Πέμπτη 14 Μαΐου, η χώρα της Νέας Ζηλανδίας βρίσκεται στην κατάσταση 2. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι εκκλησίες μας να μπορούν να υποδέχονται πιστούς με τους ακόλουθους όρους:

● Η συμμετοχή περιορίζεται σε μόνο 10 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του ιερέα και του ψάλτη.

● Οι Λειτουργίες περιορίζονται σε 2 ώρες το πολύ.

● Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα λειτουργούμε σε υψηλά και προσεκτικά επίπεδα υγιεινής. Πρέπει να διατηρήσουμε ένα αρχείο όλων των συμμετεχόντων.

Ενώ αυτό είναι ένα μικρό βήμα, παραμένει βήμα.

Οι εκκλησίες θα παραμείνουν ανοιχτές μετά την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας, για να επιτρέψουν σε όποιους πιστούς το επιθυμούν να λάβουν την Θεία Κοινωνία, που δεν μπορούν να παρευρεθούν στη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας Θα καλούνται ξεχωριστά στο εσωτερικό του Ιερού Ναού για να λάβουν το Θεία Κοινωνία.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τοπική ενορία και ιερέα για να το συζητήσετε με περισσότερες λεπτομέρειες εάν το επιθυμείτε.

Στο Ουέλλινγκτον, η Θεία Λειτουργία της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντρέα Miramar ξεκινώντας στις 8:30 π.μ. και τελειώνοντας στις 10:30 π.μ. (συν μισή ώρα σε περίπτωση Θείας Κοινωνίας).

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.