Το θαύμα της Αγίας Παρασκευής ,δεν άφηνε να μετακινήσουν την εικόνα της.... Ομιλία του π.Δημήτρη, ιερέα των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Έχουμε το δέντρο της Αγίας Παρασκευής που είναι πολύ μεγάλη Αγία, πήγα στην Κρήτη σε ένα μέρος που έχουν την Αγία Παρασκευή σε ένα βράχο.

Προσπάθησαν να βγάλουν την εικόνα της Αγίας Παρασκευής από ένα βράχο όμως η Αγία Παρασκευή δεν έφευγε από το μέρος εκείνο όσο και να προσπαθούσαν.

Βάλαμε και εμείς μια εικόνα της Αγίας Παρασκευής σε ένα βράχο , εικόνα που μου έφερε γυναίκα που της εμφανίσθηκε, την κάρφωσα στο δέντρο στο κυπαρρίσι, ερχόταν ο κόσμος και άφηνε τάματα στην Αγία και λέω κάτι θα βλέπουν εδώ οι άνθρωποι.

Ένα ζευγάρι μου λέει το παιδί μου είχε πρόβλημα στα μάτια και το έταξα εδώ στην Αγία Παρασκευή και η εγχείρηση πέτυχε, πολλοί προσκυνούσαν την Αγία Παρασκευή.

Την ώρα της εορτής της γίνονταν έργα και έπρεπε ο εργολάβος να την βγάλει από εκεί και εγώ του είπα να τη βγάλει.

Πάει να τη βγάλει ο μάστορας και μούδιασε όλο του το χέρι, πάλι ξανά πήγε με το άλλο να την πιάσει, τον πιάνει πονοκέφαλος.

Την άλλη μέρα πήγε να τη βγάλει και του μπήκε πρόκα στο πόδι, μου λέει π Δημήτριε εδώ δεν παίζουμε εδώ είναι τα ΘΕΙΑ.

Είπε σε έναν πολύ πιστό εργάτη να τη βγάλει, μετά την τελευταία μετάνοια τον πιάνει τέτοιος ίλιγγος που δεν μπορούσε να κουνηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 1 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.