Παιδάκι παράλυτο από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας ξαναπερπατάει από τον Τίμιο Σταυρό των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού- Ομιλία του π.Δημήτρη, ιερέα των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Δύο ευλαβέστατοι γονείς από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, περέμεναν πάνω από εννιάμιση ώρας στο εικονοστάσι του Χριστού και η μητέρα είπε θα ήθελα να φύγω από την Εκκλησία με αφού μου δείξει ένα σημείο ο Κύριος.

Το παιδί της τυφλό, δεν περπατούσε πλέον αφού φορούσε κηδεμόνα διότι είχε κάποια ασθένεια στο σώμα του, το παιδί δεν μπορπύσε να περπατήσει και ο πατέρας το έφερε στην αγκαλιά του. Το είδαν 2000 άνθρωποι που ήταν στον Ναό εκείνη τη μέρα .

Η πίστη τους ήταν τεράστια, την έδιναν στον Τίμιο Σταυρό και όταν ακούμπησε τον τίμιο σταυρό το σώμα του παιδιού, δεν άντεξα και μου λέει ο πατέρας και η μητέρα να τον βάλω στα πόδια του αλλά ο σταυρός κόλλησε πάνω στο κεφάλι του στην δεξιά πλευρά και αφού σταυρώθηκαν οι γονείς ακούω τον πατέρα να φωνάζει , το παιδί μου το παιδί μου, και το παιδί ήταν όρθιο μπροστά στον πατέρα του και μας είπαν τα εξής. Είδαν ένα όνειρο τον Τίμιο Σταυρο να σώζει το παιδί και να περπατάει.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.