Βοήθησε η Αγία Παρασκευή και δεν με μαχαίρωσαν οι κλέφτες όπως έκαναν στον γείτονα ....Ομιλία του π.Δημήτρη, ιερέα των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Πριν από πολλά χρόνια ζήτησαν τα παιδιά μου να πάμε στην Πάρο και να προσκυνήσουμε την Παναγια Εκατονταπυλιανή, εκεί αφου κάναμε μπάνια και πήγαμε στο σπίτι που μέναμε.

Μας φιλοξένησαν εκεί σε ένα όμορφο εξοχικό. Έμεινα εγώ μια μέρα με την κόρη μου την Ειρήνη, το παιδί μου ελιχε ξεπεράσει μια ασθένεια και έπρεπε να κάνει μπάνια.

Ξημερώματα Αγίας Παρασκευής δεν πήγα να ανάψω κερί στην Εκκλησία , έκατσα με το παιδί μου που με είχε ανάγκη.

Κοιμηθήκαμε 25 με 26 το βράδυ και ευτυχώς σηκωθήκαμε σώοι δίοτι εκείνη τη μέρα μπήκαν κλεφτες σε σπίτια και όχι μόνο έκλεβαν τα σπίτια αλλά σε πολλές περιπτώσεις μαχαίρωσαν και τους ανθρώπους τους νοικοκυραίους.

Από θαύμα σωθήκαμε λεει ο παπα Δημήτρης των Αγίων Ισιδώρων, από θαύμα της Μεγάλης Αγίας Παρασκευής.

Θαύμα εμφανίστηκε ο Τίμιος Σταυρός σε 32χρονο που πήγε να αυτοκτονήσει με το αυτοκίνητο.

Θαύμα εμφανίστηκε ο Τίμιος Σταυρός σε 32χρονο που πήγε να αυτοκτονήσει με το αυτοκίνητο. Ομιλία του π.Δημήτρη, ιερέα των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.