ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ : Δεν έχουν τέλος τα θαύματα καθημερινά στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στον λόφο του Λυκαβηττού όπου προσέρχονται χιλιάδες πιστοί.

Νέο μεγάλο θαύμα βίωσε άνδρας προσκυνητής στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού όπου πήγε να σταυρωθεί με τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό.

Αφού τον σταύρωσε ο χαρισματικός Ιερέας π Δημήτριος Λουπασάκης , κατάφερε να ξεπεράσει τον πόνο και άρχισε μπροστά σε όλον τον κόσμο να κουνάει το χέρι του.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ.

@ekklisiaonline

Ο σταυρος θεραπεύει τον πονεμένο στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ του Λυκαβηττου #εκκλησια

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί. Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.