ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Συγκλονιστικό θαύμα- Θαύμα εμφανίστηκε ο Τίμιος Σταυρός στο κινητό 32χρονου που πήγε να αυτοκτονήσει με το αυτοκίνητο του.

Είχαν στερέψει τα δάκρυα μου διότι στο γράμμα οι πρώτες γραμμές ήταν φοβερές. Ένα απίστευτο μαρτύριο σε μια τεράστια οικογένεια μεγάλη, που ήταν σαν λυγερή λαμπάδα και τώρα με τη ζέστη έχει λυγίσει και ετοιμάζεται να πέσει.

(Την ώρα που μιλάει ο π Δημήτριος λύγισε μια λαμπάδα).

Δοξάζουμε τον Τίμιο Σταυρό που θαυματούργησε στο σπίτι μας και πάλι θα προσπαθήσουμε να το παλέψουμε .

Ο Σταυρός θαυματούργησε σε όλη την οικογένεια και όλοι που έπασχαν τους θεράπευσε είτε σωματικά είτε ψυχικά και μάλιστα σε 32 χρονο που τελείωσε μεγάλο πανεπιστήμιο, πήρε αυτοκίνητο, στάθηκε στο λιμάνι και ενώ ήταν έτοιμος να φουντάρει με το αμάξι στη θάλασσα, εκεινη την ώρα τα μάτια του θαμπώθηκαν και κατά συνείδηση έπιασε το χειρόφρενο, κάποιο χέρι τον έπιασε και έβαλε χειρόφρενο και όταν συνήλθε είδε ένα φοβερό σημείο στο κινητό του, του εμφανίσθηκε ο Τίμιος Σταυρός χωρίς να έχει πιο πριν καμία απολύτως επαφή με τον Τίμιο Σταυρό και τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού.

Ο Άγιος Πορφύριος είδε μέσα στην καρδιά μου, συναντηθήκαμε 3-4 φορές, τόσο ουσιαστικές. Μου είπε θα γίνεις και θα παραμείνεις ένα παπαδάκι. Θα φτάσεις ψηλά αλλά θα παραμείνεις παπαδάκι. Του είπα θέλω να γίνω Ιερέας.

Θεωρώ τον εαυτό μου απλό παπά.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.