ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Στιγμές συγκίνησης χθες στην Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού. Μετά το θαύμα η γυναίκα, γιαγιά 7 παιδιών, έσκυψε μπροστά σε όλο τον κόσμο και φίλησε τα πόδια του π Δημήτριου που την έσωσε με τον Τίμιο Σταυρό.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Πραγματικά συγκινητική στιγμή σήμερα 14 Σεπτεμβρίου 2021 στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού όπου σταυρώθηκαν χιλιάδες πιστοί.

Η Ορθόδοξη Πίστη μας είναι ζωντανή – ο Σταυρός κάνει θαύματα συνέχεια !

Αυτό αναφώνησαν έκπληκτοι και συγκινημένοι δεκάδες πιστοί που βρίσκονταν μέσα στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού σήμερα Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου.

Αφού τελέθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, ο χαρισματικός Ιερέας π Δημήτριος Λουπασάκης έβγαλε τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό και άρχισε να σταυρώνει και να ευλογεί τους χιλιάδες πιστούς που είχαν προσέλθει από το πρωί , να σημειωθεί πως οι ουρές έφταναν μέχρι κάτω την καντίνα του λόφου του Λυκαβηττού, ενώ τηρούνταν οι αποστάσεις και όλα τα μέτρα προστασίας με έντονη αστυνομική παρουσία.

Μεταξύ των πιστών ήταν και μια γυναίκα 62 χρονών, μητέρα και γιαγιά η οποία μπήκε σκυφτή και κουτσαίνοντας υποστηρίζοντας πως έπασχε από αστάθεια στη σπονδυλική στήλη ενώ είχε υποβληθεί σε σπονδυλοδεσία που είναι μία νευροχειρουργική επέμβαση που αντιμετωπίζει την αστάθεια στη σπονδυλική στήλη με τοποθέτηση οστικού μοσχεύματος, και υπέφερε από πόνους.

Η συνέχεια στο άρθρο ΤΩΡΑ- Δάκρυσε όλη η Εκκλησία! Γυναίκα θεραπεύθηκε με τον Σταυρό, σηκώθηκε και έτρεξε (VIDEO-ΦΩΤΟ)

@ekklisiaonline

Δάκρυσε όλη η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ! Γυναίκα θεραπεύθηκε, σηκώθηκε και έτρεξε !#σταυρος #εκκλησια #εκκλησια online#θαδδαιος #λυκαβηττός

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.