ΙΕΡΟ ΕΥΧΕΛΑΙΟ: Παράκληση ενώπιον του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νικολάου, του Αγίου Λουκά και Αγίου Δημητρίου - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022 17.00.

Εκκλησία Live – Ευχέλαιο Ζωντανά. Ιερά Παράκληση του Αγίου Δημητρίου, του Αγίου Λουκά του Ιατρού και του Αγίου Νικολάου – Ευλογία και Αγιασμός.

Ιερό Ευχέλαιο 3 Φεβρουαρίου 2022 στις 17.00 το απόγευμα ενώπιον των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νικολάου, του Αγίου Λουκά του Ιατρού και του Αγίου Δημητρίου. Ο Άγιος Νικόλαος ο Αρχιεπίσκοπος Μύρων της Λυκίας και Θαυματουργός. Ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός o Αρχιεπίσκοπος Συμφερουπόλεως και Κριμαίας. Ο Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλύτης και Μεγαλομάρτυρας.

Θα τεθούν τεμάχια των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δημητρίου, του Αγίου Λουκά του Ιατρού και του Αγίου Νικολάου προς προσκύνηση από τους πιστούς.

ΙΕΡΟ ΕΥΧΕΛΑΙΟ: Παράκληση ενώπιον του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νικολάου, του Αγίου Λουκά και Αγίου Δημητρίου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022 17.00.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Ακολουθία Ιερού Ευχελαίου με ευλογία και αγιασμό ενώπιον του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2021 17.00.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΙΑΤΡΟΥ: Ακολουθία Ιερού Ευχελαίου με ευλογία και αγιασμό ενώπιον του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νικολάου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2021 17.00.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Ακολουθία Ιερού Ευχελαίου με ευλογία και αγιασμό ενώπιον του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Δημητρίου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2021 17.00.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.