Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν φέτος και των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν θα πραγματοποιηθούν τόσο οι ενοριακές κατασκηνώσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου αλλά ούτε και η κατασκήνωση στον άγιο Νικόλαο της Στέγης στην Κακοπετριά.

Εναλλακτικά, θα πραγματοποιηθούν μονοήμερες εκδρομές με δημιουργικές δραστηριότητες με σκοπό την επαφή και επικοινωνία της Εκκλησίας με τα παιδιά και τους νέους.

Το Γραφείο Εκκλησιαστικής Κατηχήσεως και Διακονίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου προγραμματίζει για αγόρια Γυμνασίου και Λυκείου 2 μονοήμερες εκδρομές εντός της πόλεως της Λευκωσίας, μία στο πάρκο Αθαλάσσας πλησίον του ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας στο Πλατύ Αγλαντζιάς στις 9 Ιουλίου και μία στο πάρκο δίπλα στο Μακάρειο Νοσοκομείο πλησίον της ενορίας Αγίου Δημητρίου Ακροπόλεως στις 13 Ιουλίου από τις 7:30 π.μ. – 12:30 μ.μ. Ακόμη, προγραμματίζονται τρεις μονοήμερες εκδρομές στην Κατασκήνωση του Αγίου Νικολάου της Στέγης στις 21 Ιουλίου, 23 Ιουλίου και 28 Ιουλίου από τις 7:30 π.μ. – 3:30 μ.μ.

Παράλληλα, για κορίτσια Γυμνασίου-Λυκείου θα οργανωθούν δύο μονοήμερες εκδρομές στην Κατασκήνωση Αγίου Νικολάου της Στέγης στις 16 και 30 Ιουλίου από τις 7:30 π.μ. – 3:30 μ.μ.

Θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου “Δήλωση συμμετοχής” που επισυνάπτεται.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 22554653 (ώρες γραφείου).

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.