ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Καταιγιστικές είναι οι πληροφορίες που ήρθαν στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE αναφορικά με την υπόθεση του 53χρονου φερόμενου δράστη. Θέμα χρόνου η κλήτευση για κατάθεση συγκεκριμένου Ιερέα.

Για Εκκλησία – ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ μιλούν κάτοικοι περιοχής στην οποία φέρεται να δρούσε ο βιαστής 53χρονος στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE. Σε δημοσιογράφους του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE οι κάτοικοι ΦΩΝΑΖΟΥΝ να ερευνηθεί ο ρόλος ενός Ιερέα και να ελεγχθούν λογαριασμοί.

Να αναφερθεί ότι ο συγκεκριμένος Ιερέας μόνο τυχαίος δεν πρέπει να θεωρείται, έχει θέση ευθύνης και στο παρελθόν έχει παίξει καίριο ρόλο σε σοβαρές υποθέσεις της Εκκλησίας αλλά και σε θέματα μισθολογικά μεταξύ Εκκλησίας Κράτους.

Από τα σύννεφα έχουν πέσει Ιερείς και στελέχη περιγράφοντας τη δράση του, μιλώντας για έναν πομπώδη, αμετροεπή άνθρωπο, που όμως δεν πίστευαν ότι θα μπορούσε να είχε σχέση με τέτοια ζητήματα, τα οποία καταγγέλουν οι κάτοικοι.

Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE και το νομικό τμήμα επιφυλάσσεται για τη δημοσίευση περαιτέρω στοιχείων όταν ολοκληρωθεί και δέσει η έρευνα.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.