ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Συγκλονισμένοι οι πιστοί από πολλά μέρη της Αθήνας σήμερα 3 Μαρτίου 2022 στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατέας.

Εκκλησία Κερατέας- Σήμερα: Σαν να βγάζει σπίθες – Εικόνα ΣΟΚ από τον Ταξιάρχη! ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Συγκλονισμένοι οι πιστοί από πολλά μέρη της Αθήνας σήμερα 3 Μαρτίου 2022 στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατέας.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.

@ekklisiaonline

Σαν να βγάζει σπίθες – Εικόνα ΣΟΚ από τον Ταξιάρχη !#news

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί. Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Αρχή της Προσευχής Ιούδα Θαδδαίου
Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Στη συνέχεια συνεχίζεται επαναλαμβάνοντας το «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με» όσες φορές θέλετε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.