Ακόμα μία ανατρεπτική τηλεοπτική εμφάνιση έκανε ο Νίκος Καρβέλας το μεσημέρι του Σαββάτου (13/4/24), αυτή τη φορά στον Alpha και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Λίγες ημέρες μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη που συζητήθηκε πολύ στα Social Media, ο Νίκος Καρβέλας, εμφανίστηκε το μεσημέρι στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού με την οποία στο παρελθόν, έχουν συνεργαστεί και επαγγελματικά.

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα και τις γυναικοκτονίες στη χώρα μας, ο Νίκος Καρβέλας είπε μεταξύ άλλων στην Ναταλία Γερμανού:

«Η γυναίκα βιάζεται καθημερινά εδώ και χιλιάδες χρόνια και κυριολεκτικά και μεταφορικά από τον άνδρα και δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει αυτό, είτε οι γυναικοκτονίες γίνουν 64,000 είτε 85… Γιατί στην εξουσία είναι ο άνδρας. Το Σύνταγμα είναι φτιαγμένο από άνδρες».

Ενώ μιλούσε ο Νίκος Καρβέλας, κάποια στιγμή κοίταξε το φακό και είπε: «Πώς είμαι έτσι ρε γ@αμώτο;» φτιάχνοντας τα μαλλιά του.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Νίκος Καρβέλας είπε ότι «όλοι είμαστε ακρωτηριασμένες μπαλαρίνες»…

Κάποια στιγμή, η Ναταλία Γερμανού τον ρώτησε τι έχει να πει για όλους εκείνους που λένε για εκείνον, «ο Καρβέλας είναι αντισυστημικός αλλά μέσα στο σύστημα έβγαλε λεφτά» με τον συνθέτη να απαντά:

«Όποιος λέει ότι είναι αντισυστημικός είναι κουτός. Ο αντισυστημικός θα έπρεπε να ζει εκτός πόλεις, σε βουνά. Εγώ κάνω πράγματα που μου βγαίνουν αυθόρμητα, ο εγκέφαλός μου λειτουργεί έτσι».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Καρβέλας σχολίασε: «Όλοι κυνηγάμε τα λεφτά και εγώ το ίδιο έκανα, έκανα λοιπόν αυτό το επάγγελμα». Όσο για το θέμα των χρημάτων, πρόσθεσε ότι «δεν έχω λεφτά, δεν ξέρω, δεν έχω καμία επαφή με το αν έχω λεφτά».

Κλείνοντας το παραπάνω ζήτημα, ο Νίκος Καρβέλας είπε: «Δεν έχω λεφτά, δεν είμαι συστημικός ανήκω στο σύστημα θέλοντας και μη».

Τέλος, μετά τα όσα έγιναν στην προηγούμενη τηλεοπτική εμφάνισή του, με την Νίκη Λυμπεράκη, ο Νίκος Καρβέλας είπε πως θεωρεί αυτή, ως την πρώτη φορά που βγαίνει στην τηλεόραση μετά από 25 χρόνια…
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Σφορδρή αντίδραση του Γέροντα Πρόδρομου από το Άγιο Όρος σχετικά με τη σημερινή αναφορά του Νίκου Καρβέλα στην Εκκλησία.

Ο συνθέτης είπε:

Αναφερόμενος στην Εκκλησία του σήμερα, ο Νίκος Καρβέλας εξέφρασε τη δυσπιστία του απέναντι στο αν τηρείται το «αγαπάτε αλλήλους» του Χριστού. «Ποτέ δεν θα έλεγε ο Χριστός “να πολεμάτε, να σκοτώνετε τους αλλόπιστους”. Δεν τα είπε ποτέ».

Ανάμεσα σε όσα είπε, ο συνθέτης πήρε θέση υπέρ των ομοφυλόφιλων, που «έχουν κατακρεουργηθεί από την Εκκλησία και τη δημοκρατία» όπως τόνισε. Ωστόσο, ο Νίκος Καρβέλας, τάχθηκε ενάντια της θέλησής τους, να παντρεύονται.

Ειδικότερα, είπε: «Μέσα από το βιβλίο μου κάνω έκκληση στη γυναίκα και στον ομοφυλόφιλο άντρα που έχει εκδοθεί από την Εκκλησία και δημοκρατία κατάφωρα και από την εκκλησία και από την δημοκρατία το τονίζω.

Η Εκκλησία και δημοκρατία έχουν κυνηγήσει τη φυσιολογικότητα τόσο πολύ, ώστε να έχει καρφωθεί στο μυαλό των ανθρώπων ότι η ομοφυλοφιλία είναι πάρα φύσιν ότι είναι αρρώστια η φύση δεν κάνει τίποτα παρά φύσιν όταν αισθάνεσαι ότι έλκεσαι από έναν άνθρωπο του ίδιου φύλου.

Δεν είναι παρά τη φύση είναι φυσικό αφού το λέει φύση. Άρα λοιπόν εντελώς φυσιολογικό. Πάρα φύσιν είναι ότι θέλουν να παντρεύονται. Αυτό έχω να το πω και τους το χρεώνω. Για ποιο λόγο ασχολούνται οι ομοφυλόφιλοι, οι καθόλα φυσιολογικοί ομοφυλόφιλοι, γιατί μπλέκουν με την Εκκλησία, η οποία Εκκλησία είναι υπεύθυνη για όλο αυτό που έχει συμβεί;».

Η απάντηση του Γέροντα Πρόδρομου

΄΄Εσείς κυνηγάτε την φυσιολογικότητα κύριε Καρβέλα, εσείς και όλοι όσοι προσπαθείτε να επιβάλετε νέα ήθη και πρότυπα ζωής ως φυσιολογικά ενώ η εν γένει στάση σας αποτελεί πρότυπο σατανιστών και άθεων.

Πότε κυνήγησε , συκοφάντη Νίκο Καρβέλα η Ορθόδοξη Εκκλησία αλλόπιστους: Να ντρέπεσαι για όσα είπες. Εκτελείς και εσύ υπηρεσία. Δεν τιμάς ούτε τις γυναίκες για τις οποίες κόπτεσαι όταν βρίζεις την Εκκλησία η οποία είναι συνυφασμένη με την Παναγία μας, την Ιερότερη και Ταπεινότερη γυναίκα.΄΄

Θα σου λεγα να βάλεις μετάνοια, αλλά δυστυχώς για σένα είναι αργά΄΄.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.