Όσοι Μητροπολίτες δεν έχουν εμβολιαστεί οφείλουν να κάνουν μοριακό τεστ 72 ώρες πριν την έναρξη των εργασιών της Ιεραρχίας ή σελφ τεστ 48 ώρες πριν. Το ίδιο ισχύει και για τους συνοδούς τους ή τους υπαλλήλους του Διορθοδόξου Κέντρου και της Μονής Πεντέλης. Το κόστος για τη διενέργεια των τεστ θα επιβαρύνει τους ίδιους.

Κάθε Μητροπολίτης θα συνοδεύεται μόνο από ένα πρόσωπο (οδηγό, κληρικό ή λαϊκό), το οποίο θα φέρει βεβαίωση υπογεγραμμένη και σφραγισμένη από τον οικείο Μητροπολίτη ότι τυγχάνει συνοδός του.
Πριν την είσοδο στο Διορθόδοξο Κέντρο θα πραγματοποιείται υποχρεωτική θερμομέτρηση όλων όσων θα εισέρχονται, ενώ υποχρεωτική θα είναι η χρήση μάσκας.
Οι Σεβασμιώτατοι που θα είναι εισηγητές θα αφαιρούν τη μάσκα κατά τη διάρκεια της ομιλίας.
Εντός της αίθουσας Συνεδρίασης της Ιεραρχίας έχει τοποθετηθεί ειδικό μηχάνημα απενεργοποίησης κινητών τηλεφώνων, το οποίο θα είναι εκτός λειτουργίας μόνο την ώρα του διαλλείματος.
Εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. δεν θα βρίσκονται εντός της Ιεράς Μονής ή του Διορθοδόξου Κέντρου κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ιεραρχίας. Μετά τη λήξη των εργασιών θα επιτρέπεται η είσοδος στον αύλειο χώρο (κατόπιν υπόδειξης των ειδικών πιστοποιητικών) όπου θα γίνεται η σχετική ενημέρωση για τις εργασίες της κάθε ημέρας.
Τα Μικρά Μηνύματα θα πραγματοποιούνται εντός της Αίθουσας Συνεδρίασης στην οποία θα μπορούν να προσέλθουν μόνο οι εκλεγμένοι νέοι Μητροπολίτες και κανένας άλλος.
Τα Μεγάλα Μηνύματα θα τελεσθούν στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Πεντέλης με δυνατότητα εισόδου μόνο των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών. Με μέριμνα των συνοδικών υπηρεσιών, θα τοποθετηθεί έξω από το Καθολικό μεγάλη οθόνη τηλεόρασης μέσα από την οποία θα αναμεταδίδονται τα Μεγάλα Μηνύματα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.