ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΟΧ: Υπάρχουν εδώ και αρκετά χρόνια διάφοροι απίθανοι άνθρωποι που τολμούν και ομιλούν δια την Ορθοδοξία, την Εκκλησία της Ελλάδος, το Οικουμενικό Πατριαρχείο , θέτοντας εαυτόν υπεράνω, φορώντας τον μανδύα την δήθεν γνήσιας Ορθόδοξης Φωνής.

Αυτές οι ακραίες ιαχές προέρχονταν κυρίως από παρακλάδια της Εκκλησίας των ΓΟΧ , η οποία τα τελευταία (πολλά) χρόνια ήταν το αγαπημένο (απο)παίδι Κράτους και κυρίως Παρακράτους.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι εμφανίζονταν υπερευαίσθητοι σε θέματα Πίστεως και κατέκριναν τις κινήσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, κυρίως όμως το Οικουμενικό Πατριαρχείο με βασικό πυλώνα κατηγορίας ότι υποστηρίζει τον Οικουμενισμο και τον Παπισμό που είναι μια αίρεση και ντροπή τους κλπ.

Οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι όμως, μπροστά στο κέρδος, δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να δηλώσουν πως είναι (χειρότερα και από αίρεση) μιας και έτσι θεωρείται κάθε ετερόδοξος θρησκεία έναντι της Συνταγματικά κατοχυρωμένης κρατούσας Εκκλησίας της Ελλάδος.

Με στόχο να επωφεληθούν από τις διατάξεις του Νόμου υπ. 4301/2014, οι δήθεν γνήσιοι Ορθόδοξοι, φέρονται να θέτουν εαυτούς σε χειρότερη μοίρα και από αίρεση έτσι ώστε να εισπράξουν κονδύλια από το Κράτος που τάχα καταγγέλουν μετά βδελυγμίας.

Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε τα σχετικά εδάφια του Νόμου.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Σπυρίδων Ανδριώτης

Φυσικά είμαστε ετερόδοξοι από τους αιρετικούς Οικουμενιστές Νεοημερολογίτες. Είστε αξιολύπητοι που προσπαθείτε να ρίξετε λάσπη στην μοναδική συνέχεια της Εκκλησίας εκείνης του 24'. Αιρετικοί είστε και το ομολογείτε! Εσείς βγάζετε τους Σταυρούς για να ταΐσετε ισλαμιστές τρομοκράτες και κάνετε συνεχώς τα στραβά μάτια στις ανθελληνικές και αντιχριστιανικές πολιτικές του κράτους και βγήκατε τώρα να μας πουλήσετε εξυπνάδες επειδή ξεκαθαρίζουμε τη θέση μας! Ντροπή σας! Η αρθρογραφία σας είναι αξιολύπητη!