Οι αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου.

Απαραίτητη ανάγκη αυστηρής τήρησης των μέτρων που ελήφθησαν από τις επίσημες αρχές, συμπεριλαμβανομένης τα παραμονής στο σπίτι.

– Καλούμε τους πιστούς, τους κληρικούς και τους μοναχούς να συνεργαστούν πλήρως με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές, και όπου μπορούν να παρέχουν βοήθεια .

– Οι ιερές Ακολουθίες την Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή των Βαΐων θα πραγματοποιηθούν από τους ιερείς και τους μοναχούς χωρίς πιστούς, αλλά με τη δυνατότητα απευθείας τηλεοπτικής ή διαδικτυακής μετάδοσης .

«Ενώ δεχόμαστε την ποικιλομορφία των απόψεων και τις διαφορετικές ιδέες στην προσέγγιση των θεμάτων αυτών, οι προαναφερθείσες αποφάσεις και οδηγίες εκφράζουν την επίσημη θέση της Εκκλησίας της Αντιοχείας.

Κατά συνέπεια, κάθε παραβίαση αυτών των αποφάσεων συνιστά ρητή παραβίαση της θέσης της Εκκλησίας και οι αρχές της Εκκλησίας δεν είναι υπεύθυνες για οποιεσδήποτε πολιτικές συνέπειες αυτών των παραβιάσεων» αναφέρεται στη ανακοίνωση.

Να το κάνετε αυτό, εντείνοντας τις καθημερινές σας προσευχές και διαβάζοντας τη Βίβλο, τους βίους των Αγίων, τους λόγους των Αγίων Πατέρων και όλα όσα κάνουν τα σπίτια σας «μικρές εκκλησίες»

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.