Έκκληση στον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν απηύθυνε ο Μητροπολίτης Κιέβου κ. Ονούφριος, σχετικά με την κατάσταση γύρω από την πόλη της Μαριούπολης.

«Είναι ποιμαντικό μου καθήκον να σας ζητήσω να δώσετε σε όλους που θέλουν να φύγουν από την πόλη της Μαριούπολης – και πολίτες και στρατιωτικούς – μια ευκαιρία».

Ανά πάσα στιγμή σε διαφορετικούς πολέμους, τα αντιμαχόμενα μέρη βρήκαν μια πιθανή εκδήλωση ανθρωπισμού. Γνωρίζουμε ότι η Ρωσική Ομοσπονδία έχει επανειλημμένα ενεργήσει ως διαμεσολαβητής στη Συρία για την εκκένωση περικυκλωμένων μαχητών».

«Από αυτή την άποψη, ελπίζουμε ότι, με χριστιανικό τρόπο, θα συμφωνήσετε με τη διαδικασία εκκένωσης της ουκρανικής φρουράς στη Μαριούπολη και θα δώσετε την ευκαιρία σε περικυκλωμένους πολίτες, αστυνομικούς, συνοριοφύλακες και στρατιωτικούς να εισέλθουν στο έδαφος που ελέγχεται από την Ουκρανία ή στο έδαφος τρίτων χωρών».
«Πολλές χώρες θα θεωρήσουν τιμή να μεσολαβήσουν σε αυτήν την επιχείρηση. Σας ζητώ να επιλέξετε κάποιο από αυτά στο όνομα του Αναστάντος Χριστού».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.