Ι.Μ. ΘΗΡΑΣ, ΑΜΟΡΓΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Η Ιερά Μητρόπολη Θήρας με βαθύτατη θλίψη αναγγέλλει την προς Κύριον εκδημία του αιδεσιμωτάτου πρωτοπρεσβυτέρου Ανδρέα Δακουτρού. Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεσθεί την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022 στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ίου, όπου διακόνησε επί 43 συναπτά έτη .
Ο μακαριστός ιερέας γεννήθηκε το 1950 στην Επισκοπή Γωνιάς Θήρας. Παντρεύτηκε με την Μαργαρίτα Καραμολέγκου με την οποία απέκτησε τέσσερα τέκνα.

Χειροτονήθηκε από τον μακαριστό Μητροπολίτη Θήρας κυρό Γαβριήλ κατά το έτος 1977. Υπηρέτησε από το έτος 1978 ως Εφημέριος του Ιερού Ενοριακού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ίου.

Η Ιερά Μητρόπολη Θήρας μετά βαθυτάτης κατ’ άνθρωπον θλίψεως, αναγγέλλει την προς Κύριον εκδημία του αιδεσιμωτάτου πρωτοπρεσβυτέρου Ανδρέα Δακουτρού.

Ο μακαριστός ιερέας γεννήθηκε το 1950 στην Επισκοπή Γωνιάς Θήρας. Παντρεύτηκε με την Μαργαρίτα Καραμολέγκου με την οποία απέκτησε τέσσερα τέκνα. Χειροτονήθηκε από τον μακαριστό Μητροπολίτη Θήρας κυρό Γαβριήλ κατά το έτος 1977. Υπηρέτησε από το έτος 1978 ως Εφημέριος του Ιερού Ενοριακού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ίου.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί την Κυριακή 2 Ιανουαρίου στην Ίο, στον Ιερό Ναό που επί 43 συναπτά έτη διηκόνησε

Ιερά Μητρόπολη Θήρας, Αμοργού & Νήσων

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.