Με την ευλογία του Αγίου Νεκταρίου Πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία η ετήσια προσκυνηματική εκδρομή της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών στην Αίγινα . Οι 60 φοιτητές είχαν την ιδιαίτερη ευλογία να λειτουργηθουν στο νέο Ναό του Αγίου όπου λειτούργησαν οι Ιερείς φοιτητές της σχολής και έψαλε ο χορός των φοιτητών . Μετά η γερόντισσα Θεοδοσία προσέφερε ένα πλούσιο πρωινό προς όλους και ένα τόμο από τα άπαντα του Αγίου Νεκταρίου, προσκύνησαν τον τάφο και τα λείψανα του Αγίου .

Ακολούθως μετέβησαν στον Μητροπολιτικό Ναό Αιγίνης όπου ξεναγηθηκαν από τον προϊστάμενο του Ναού π. Εμμανουήλ Γιαννούλη .

Τελευταίος προορισμό μας η Πέρδικα , ο εκεί εφημέριος π. Ηλίας Διακουμακος παλαιός φοιτητής της Α Ε Α Α προσέφερε πλούσιοπάροχο γεύμα προς όλους και μερικά από τα βιβλία του σε όλους τους παρευρισκόμενους ακόμα είχε γαλακτομπουρεκο από τον μαγειρα των κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως Ύδρας π Νεκτάριο Κουκούλη. Ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης κ κ Εφραίμ για την άδεια να λειτουργήσουμε στο Ναο και για την Αβραμαια φιλοξενία .

Όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδρομή το Δ Σ του φοιτητικού συλλόγου ιδιαιτέρως δε και τον πρόεδρο του συλλόγου π Στυλιανό Κουτσούκο που ανέλαβε την προετοιμασία στην Αίγινα.

Την Ηγουμένη του Αγίου Νεκταρίου και όλους τους πατέρες για τον κόπο τους . Μεγαλες ευχαριστίες στον πρόεδρο του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου της σχολής που συνόδευσε την εκδρομή μας κ Αν. Παπαριδη και όλους τους καθηγητές που ήταν μαζί μας π Δημ. Κουτσουρη κ Σπ. Κωσταρα κ Δημ. Πασσακο κ Αθ. Παπαθανασίου κ Μιχ. Ματζανα κ Κώσ. Καραγκούνη κ Ιών. Κωτσαλα κ Λαμ. Πλατυποδη . Με τις πρεσβείες του Αγίου Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου !! Καλή εξεταστική!!

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.