Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου ομάδα 60 νέων, αποτελούμενη από νέους και χορωδούς του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή στην Πιερία.

Το πρωί οι νέοι εκκλησιάστηκαν στη Β΄ Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Κατερίνης, όπου τους υποδέχθηκε και καλωσόρισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος.

Εκδρομή Νέων της Ιεράς Μητρόπολης Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς στην Πιερία

Στη συνέχεια, οι νέοι μετέβησαν στην Άνω Μηλιά, όπου προσκύνησαν στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού, όπου και το δένδρο με τον Σταυρό που έπηξε στα κλαδιά του ο Άγιος. Εκεί ξεναγήθηκαν και βάδισαν στο πανέμορφο μονοπάτι που σώζεται μέχρι σήμερα.

Εκδρομή Νέων της Ιεράς Μητρόπολης Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς Πιερία

Το μεσημέρι αφίχθη και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος στο συγκρότημα των Εκκλησιαστικών Ιδρυμάτων. Εκεί όλοι μαζί προσκύνησαν στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας, ενώ στη συνέχεια παρετέθη γεύμα.

Εκδρομή Νέων της Ιεράς Μητρόπολης Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς

Κατά το γεύμα και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που ακολούθησε πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας και επικοινωνίας με στελέχη του Γραφείου Νεότητας της οικείας Ιεράς Μητροπόλεως.

Το πρόγραμμα της ημερήσιας εκδρομής των νέων ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου Κολινδρού.

Εκδρομή Νέων της Ιεράς Μητρόπολης Ν. Κρήνης

Κατά τη διάρκεια της εκδρομής, οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες, οι υπεύθυνοι κληρικοί αλλά και τα στελέχη των Γραφείων Νεότητας εκδήλωσαν ζωηρό ενδιαφέρον συνεργασίας και περαιτέρω επικοινωνίας με την ανταλλαγή επισκέψεων και τη συνδιοργάνωση κοινών δράσεων.

Εκδρομή Νέων Κρήνης

Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.