Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022, εκοιμήθη εν Κυρίω ο μακαριστός Ιερεύς Ευάγγελος Φουντούλης σε ηλικία 73 ετών, Εφημέριος του Ιερού Ναού Υπαπαντής του Κυρίου Επισκοπής Τεγέας.

Η Εξόδιος Ακολουθία αυτού θα ψαλεί εις τον Ιερόν Ναόν Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίας) του Άργους την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 περί ώραν 11 πρωινήν.

Βιογραφικό Ιερέως Ευαγγέλου Φουντούλη

Ο Ιερεύς Ευάγγελος Φουντούλης, του Ιωάννου και της Ιφιγενείας, εγεννήθη εις Πειραιά την 10ην Μαρτίου 1949. Απεφοίτησε εκ του Εκκλησιαστικού Λυκείου Κορίνθου. Την 13ην Νοεμβρίου 1983 ενυμφεύθη την Σωτηρία Κουτρουφίνη μεθ’ ης απέκτησαν τρία τέκνα. Εχειροτονήθη υπό του μακαριστού Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κυρού Θεοκλήτου Β΄ Διάκονος την 12ην Μαίου 1991 εις τον Ιερόν Ναόν Αγίου Δημητρίου Τριπόλεως και Πρεσβύτερος την 16ην Μαίου 1991 εις τον αυτόν Ιερόν Ναόν.

Διηκόνησε ως τακτικός εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου εις το χωρίον Άγιος Γεώργιος Κυνουρίας, την 16ην Δεκεμβρίου 2000 μετετέθη εις τον Ιερόν Ναόν Ζωοδόχου Πηγής Στόλου και κατόπιν έως της εκδημίας του στην ενορίαν Κοιμήσεως Θεοτόκου Επισκοπής Τεγέας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.