Στις 29 και 30 Ιουνίου 2021, τιμήθηκε όπως κάθε χρόνο ο αοίδιμος πνευματικός Διδάσκαλος και Ιεροκήρυξ των Πατρών π. Γερβάσιος ο Παρασκευόπουλος. Κέντρο των εκδηλώσεων ο Ιερός Ναός της Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής στον χώρο των Κατασκηνώσεων της Αναπλαστικής Σχολής στα Συχαινά Πατρών, όπου είχε ταφεί ο μακαριστός Γέροντας.

Συμπληρώθηκαν ήδη 57 χρόνια από την κοίμηση του π. Γερβασίου (30.6.1964) και 7 έτη από την Ανακομιδή των Λειψάνων του (29.6.2014), τα οποία πλέον φυλάσσονται σε ειδικά ευτρεπισμένο τόπο εντός του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής.

Την παραμονή της εορτής των Αγίων Αποστόλων, 29.6.2021, ετελέσθη ο Εσπερινός, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου, ο οποίος ωμίλησε επικαίρως περί της διδασκαλίας των Αγίων Αποστόλων και της διδασκαλίας των Αγίων Αποστόλων και της σωτηρίου αποστολής της μιάς, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας.

Ανήμερα, 30.6.2021 ετελέσθη Θεία Λειτουργία υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου με την συμμετοχή Ιερέων και πλήθους πιστών, στο τέλος της οποίας ανεπέμφθη δέησις υπέρ αναπαύσεως του αοιδίμου π. Γερβασίου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.