Αυστραλία: Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις «Οκτώβριος 2022 Μήνας των Ηλικιωμένων» που οργανώνει το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στη Βικτώρια.

Μετά από επιθυμία του ίδιου του Αρχιεπισκοπικού Επιτρόπου Νορθ-Κόουτ, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερασούντος κ. Ευμενίου, οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με ομιλία του στην Ενορία Αγίου Αντωνίου Sunshine με θέμα: «Η προσφορά του Παππού και της Γιαγιάς στην ελληνική οικογένεια». Κατά την έναρξη της ομιλίας του, ο Θεοφιλέστατος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου για καλό μήνα και υγεία σε όλα τα σπιτικά.

Στη συνέχεια, ο Επίσκοπος Κερασούντος περιέγραψε βιωματικά, με γλαφυρό και συγκινητικό τρόπο, τη σπουδαιότητα του ρόλου των παππούδων και των γιαγιάδων και την προσφορά τους στη διαμόρφωση και την πορεία της ζωής της ελληνικής οικογένειας.

Κλείνοντας, ευχαρίστησε όλους τους ηλικιωμένους για τα επιτεύγματα τους στην ελληνική κοινωνία και ευχήθηκε οι επόμενες γενιές να κρατήσουν σαν «φάρο φωτεινό» τη στάση ζωής τους, για να συνεχίσει να πορεύεται η ελληνική οικογένεια με αξιοπρέπεια.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.