Ι.Μ. ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

Με τίτλο “Παρεμβάσεις μέσω Εγκεκριμένων Προγραμμάτων, σε Εκπαιδευτικά Περιβάλλοντα, για την Πρόληψη της Κατάχρησης στο Διαδίκτυο”, πραγματποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, στον χώρο του Θεάτρου Μίκης Θεοδωράκης. Κεντρική Ομιλήτρια ήταν η Αργυρώ Παρδαλάκη Συνιδρύτρια – Εκπρόσωπος και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Δομής Επαγρύπνησης στο Διαδίκτυο.
Η διεξαγωγή της εκδήλωσης έγινε παρουσία των μαθητών- μαθητριών του Κέντρου Ξένων Γλωσσών και των γονέων κηδεμόνων τους, ενώ η Παρουσίαση της εκδήλωσης έγινε από την Μαρία Μαράκη-Περράκη Φιλόλογος Αρθρογράφος- πρώην Λυκειάρχης Σούδας.

Η Ομιλήτρια προσεγγίζοντας αυτό το τόσο επίκαιρο θέμα για την κοινωνία, ενημέρωσε το κοινό, σχετικά με τα πρόσφατα Ερευνητικά Συμπεράσματα της Επιστημονικής Κοινότητας και τις Οδηγίες που αφορούν Παρεμβάσεις, μέσω Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Πολλαπλών Συμπεριφορών, που εντάσσονται στα Προγράμματα Αγωγής Υγείας, που αποτελούν μέρος ενός ολοκληρωμένου Προγράμματος Προαγωγής της Σχολικής Υγείας (όπως περιγράφεται από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Σχολείων Προαγωγής της Υγείας στην Ευρώπη [SHE]

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.