Το απόγευμα της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως τιμώντας τους καθηγητές των Γυμνασίων και των Λυκείων της Μητροπόλεώς μας διοργάνωσε εορταστική εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλεώς μας.

Στην εκδήλωση παρακάθισαν πολλοί καθηγητές των Γυμνασίων και των Λυκείων και οι Προϊστάμενοι της Πρωτοβαθμίου και Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως του Νομού μας.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας καλωσόρισε όλους τους καθηγητές και τους ευχήθηκε για την εορτή της Παιδείας και των Γραμμάτων. Τόνισε πως ο έλληνας καθηγητής και ο δάσκαλος στις μέρες μας απαξιώνεται τόσο από την κοινωνία, όσο και από το κράτος και δεν τους αναγνωρίζεται ανάλογα το σημαντικό έργο που έχουν να επιτελέσουν για την διαπαιδαγώγηση των αυριανών ελλήνων πολιτών, του μέλλοντος του Έθνους μας. Ακολούθως ο Προϊστάμενος της Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως κ. Αποστολακούδης ευχήθηκε αναλόγως σε όλους τους καθηγητές.

Ο Μητροπολίτης μας ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα, ενώ σε κάθε έναν καθηγητή δώρισε ένα μικρό αναμνηστικό δώρο.

Την εκδήλωση ομόρφυνε με την παρουσία της και τα τραγούδια που τραγούδησαν η Τετράφωνη Ευρωπαϊκή Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίας Κυριακής υπό την διεύθυνση του κ. Βασιλείου Γρένδα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.